Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Mijn passie is leiderschap

Ik spreek, geef workshops, schrijf en recenseer boeken over dit thema.

Het is mijn ervaring, dat het aanpassen van de leiderschapsstijl (van controle naar vertrouwen) een ontzettend groot en positief effect heeft. Er ontstaat energie en inspiratie, de medewerk(st)ers zijn meer gemotiveerd, de productiviteit gaat omhoog, het ziekteverzuim en verloop omlaag en de klanttevredenheid met sprongen omhoog, met als gevolg een opwaartse spiraal. Bovendien wordt enthousiasme onderdeel van een wisselwerking en wordt er meer gelachen. Lol in je werk en een uitdagende en inspirerende job. Wat wil je nog meer?

Ik zei en schreef het al eerder: als we ons niet realiseren dat het gaat om mensen, missen we de boot. We raken medewerk(st)ers kwijt en er komen geen nieuwe voor terug! Mijn advies: investeer in (dienstbaar) leiderschap en een daarbij passende klantbenadering.

In 2011 schreef ik: “Als ik in staat ben om de komende 5 jaar gemiddeld 1 manager per week te laten denken en functioneren als (nieuwe) leider is mijn missie geslaagd en laat ik wat na: 250 betere leiders, die lekker in hun vel zitten en in hun kracht staan, 250 partners die hier blij van worden, 250 bedrijven en /of organisaties die beter presteren, tevreden klanten en leveranciers en – last but not least – ergens tussen de 2.500 en 15.000 medewerk(st)ers die hun energie halen uit hun werk.”

Op 30 juni 2021 schreef ik: Het is goed zo | Leiderschap

Koos Groenewoud - Van management naar nieuw leiderschap